Vragen? bel 0118 55 20 10
 

ALLES

in zonwering

de zonwering specialist

Slinger zonwering

Bent u op zoek naar zonwering die u kunt bedienen met een slinger? Of is uw huidige zonwering nog intact, maar bent u enkel op zoek naar een staaldraadwindwerk met slinger? Bijvoorbeeld omdat uw oude slinger niet meer goed werkt en aan vervanging toe is? In beide gevallen bent u aan het juiste adres in de webshop van Zonweringen Specialist!

Slingers en staaldraadwindwerken voor uw zonwering
In ons assortiment vindt u diverse zonweringen met slinger en staaldraadwindwerk met slinger. De staaldraadwindwerk met slinger zijn geschikt voor een belasting van 40 tot 100 kilogram en zijn bij zware uitvoeringen voorzien van een grondplaat. Deze winwerken zijn van gerenommeerde merken als Aldon en kunnen gebruikt worden voor uitvalschermen, rolluiken en screens. Het is bij Zonweringen-specialist.nl zelfs mogelijk om enkel een losse slinger te kopen die beschikbaar is in diverse lengtes.

Webshop
Zonweringen Specialist is onderdeel van PAC Polderdijk Zonweringen en staat al sinds 1970 garant voor maatwerk in zonweringen, horren, rolluiken, kozijnen, garagedeuren, veranda's, schuttingen en raamdecoratie. Bij ons kunt u vertrouwen op een ruim assortiment, concurrerende prijzen, een uitstekende service en snelle levering! Bij besteding vanaf € 50 verzenden wij de producten gratis binnen Nederland.

Voordelen

  • Gratis verzending binnen Nederland! *
  • Uitstekende service
  • Concurrende prijzen
  • Uitgebreid assortiment
  • Snelle levering
* Bij een bestelling boven de €50,-