Vragen? bel 0118 55 20 10
 

ALLES

in zonwering

de zonwering specialist

Prijzen zonwering met knikarm

Zonwering met een knikarm is de meest gebruikte zonwering van Nederland. De zonwering met knikarm is namelijk zeer praktisch, want door de draagconstructie kunt u gemakkelijk onder het zonnescherm doorlopen. Tegelijkertijd wordt uw terras én binnenruimte van schaduw voorzien, zodat u heerlijk buiten kunt zitten tijdens zonnige of warme dagen.

Knikarm zonweringen bij Zonweringen Specialist 

In het assortiment van Zonweringen-specialist.nl vindt u een verscheidenheid aan onderdelen voor knikarmschermen, zoals zonweringdoeken, screens, oogwindwerken, losse ogen, lichtbalken en meer. Deze artikelen zijn van diverse kwaliteitsmerken en zijn beschikbaar tegen zeer scherpe prijzen. Met het juiste onderdeel is uw knikarmscherm weer als nieuw en bespaart u op de aanschafkosten van een nieuwe zonwering!


Zonwering voor zeer scherpe prijzen

Zoekt u een zonwering met knikarm, maar wilt u hiervoor niet de hoofdprijs betalen? Zonweringen Specialist is onderdeel van PAC Polderdijk Zonweringen en staat al sinds 1970 garant voor kwalitatieve maar voordelige zonweringen, horren, rolluiken, kozijnen, garagedeuren, veranda's, schuttingen, raamdecoratie en toebehoren! Wij hebben een uitgebreid assortiment en hanteren concurrerende prijzen. Daarnaast kunt u vertrouwen op een uitstekende service en vlotte levering.

Voordelen

  • Gratis verzending binnen Nederland! *
  • Uitstekende service
  • Concurrende prijzen
  • Uitgebreid assortiment
  • Snelle levering
* Bij een bestelling boven de €50,-