Vragen? bel 0118 55 20 10
 

ALLES

in zonwering

de zonwering specialist

Doek zonnescherm los kopen

Met een zonnescherm verhoogt u uw wooncomfort. Dankzij een zonnescherm of screen houdt u de zon buiten en verkrijgt u een aangename temperatuur in huis. Daarnaast heeft u met zonneschermen geen last van felle zonnestralen die weerspiegelen op uw televisie- of computerscherm én heeft u bovendien meer privacy in uw woning. Dit zijn slechts enkele voordelen van zonwering. En welke soort zonwering u ook kiest: het doek is een van de belangrijkste onderdelen!

Losse zonweringdoeken en screendoeken

Bij Zonweringen-specialist.nl vindt u een verscheidenheid aan zonweringdoeken en screendoeken. Deze kunt u los kopen, zodat u enkel het doek kunt vervangen. Handig wanneer bijvoorbeeld het mechanisme van de zonwering nog prima werkt. Bekijk alle mogelijke zonweringdoeken op onze webshop en kies uw favoriete kleur, het dessin van uw keuze en de juiste dikte en UV-factor. Heeft u het ideale doek gevonden, geef dan bij uw bestelling door welke afmetingen het doek moet hebben. Vervolgens krijgt u deze spoedig thuisgestuurd! Bij Zonweringen Specialist vindt u zonneschermdoeken van onder andere het A-merk Dickson.

Zonweringenspecialist met webshop
Wilt u het doek voor uw zonnescherm los kopen, dan bent u aan het juiste adres bij Zonweringen Specialist! Wij zijn dé zonweringenwebshop van Nederland, want wij hebben een zeer mooi assortiment met zonweringdoeken en screendoeken en hanteren concurrerende prijzen. Daarnaast kunt u vertrouwen op een uitstekende service en vlotte levering.

Voordelen

  • Gratis verzending binnen Nederland! *
  • Uitstekende service
  • Concurrende prijzen
  • Uitgebreid assortiment
  • Snelle levering
* Bij een bestelling boven de €50,-