Vragen? bel 0118 55 20 10

Voordelen

  • Gratis verzending binnen Nederland! *
  • Uitstekende service
  • Concurrende prijzen
  • Uitgebreid assortiment
  • Snelle levering
* Bij een bestelling boven de €50,-

Betalingsmethoden

Betalingsmethoden
 

Bedien uw zonwering op afstand met een Somfy afstandsbediening

Uw zonwering of rolluiken op afstand bedienen? Kies dan voor de vertrouwde kwaliteit van Somfy. Dit merk is koploper op het gebied van zonwering en -onderdelen, waaronder de befaamde Somfy motoren, en biedt diverse mogelijkheden voor het elektrisch bedienen van uw zonwering. Slimme technologie die uw leven gemakkelijker maakt.

Uw zonwering op afstand bedienen

Met een afstandsbediening voor uw zonwering of rolluik geniet u van nog meer comfort in huis. Op een zonnige middag vanaf de bank de zonwering activeren of 's ochtends vanuit bed de rolluiken openen. Met de afstandsbedieningen van Somfy is het met een simpele druk op de knop geregeld.

En wist u dat de levensduur van de zonwering ook nog eens verlengd wordt als u deze met een afstandsbediening bedient? Zo kiest u met een Somfy systeem dus voor kwaliteit en comfort op de korte én lange termijn.

Bestel uw Somfy zonwering (onderdelen) online

Bij Zonweringen Specialist kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment Somfy afstandsbedieningen en aanverwante producten. Bekijk onderstaand een overzicht van Somfy producten en bestel uw onderdelen vandaag nog online.

1 2 3 4 5 6 7 8
0 Producten vergelijken


1 2 3 4 5 6 7 8
0 Producten vergelijken


Filmpje